SKFM SVERIGE AB

SKFM Sverige AB

Är din eldstad säker att använda?

Besiktningar

Vi utför följande besiktningar:


Installationsbesiktningar

Innan en eldstad tas i bruk skall en installationsbesiktning utföras för att säkerställa att installationen är installerad på rätt sätt enligt plan och bygglagen samt eventuell monteringsanvisning.


Imkanalsbesiktningar

Innan en imkanal tas i bruk skall en installationsbesiktning utföras för att säkerställa att installationen är installerad på rätt sätt enligt plan och bygglagen.


Statuskontroll

Utförs för att få reda på er eldstad och rökkanals kondition samt säkerställa att eldstad och rökkanal uppfyller kraven för brandsäkerhet och funktion.


Råd och anvisning

Inför nyinstallation eller byte av eldstad hjälper vi dig med rådgivning och konsultation för att i ett tidigt skede kunna få reda på om hur du på bästa sätt går till väga för att byta eller installera er eldstad.

När installationen är klar hjälper vi dig med slutbesiktning så du kan ta din eldstad i bruk.


Överlåtelsebesiktningar

Vid försäljning eller köp av fastighet utförs en överlåtelsebesiktning för att få en dokumenterad status på eldstad och rökkanal.


Sprängbesiktningar

Utförs före och efter spräng och markarbeten för att upptäcka eventuella förändringar av eldstad och rökkanal som kan påverkas vid dessa typer av arbeten.


För gratis offert fyll i formuläret nedan eller kontakta oss på: info@skfmsverige.se

 
 
 
 
 
 
 
 
 

KONTAKT OSS:

Mail: info@skfmsverige.se

Tel: 070 344 10 97

       070 344 13 43

ADRESS:

SKFM Sverige AB

Verkstadsgatan 10

75323 Uppsala

SKFM Sverige AB
SKFM Sverige AB
SKFM Sverige AB